City Dental

City Dental tandblekning

Med erbjudande om låga priser har City Dental Stockholm blivit ett populärt hos folk som letar billig tandvård. De utför lagningar, akuttandvård, tandhygienbehandling, broar, implantat, fasader och mycket annat. Detta till ett mycket lägre pris än folktandvården.

Vi på Allt om tandblekningar har ingen erfarenhet av City Dental och därmed kan vi ej något direkt uttalande om hur bra deras tandblekning-behandlingar är. Läser man omdömen på diverse forum, får City Dental väldigt spridda skurar i betyg. Det som är lite märkligt är att betygen nästan uteslutande är i botten eller toppen. En jämnare fördelning av omdömena hade varit mer normalt. Om priset är viktigt för er, kan det vara värt att ta en titt på deras hemsida för mer information eller boka en undersökning.

Några viktiga egenskaper en tandläkare bör ha är. Tänk på dessa när ni väljer tandläkare oavsett behandling.

Kunskap

Först och främst behöver en bra tandläkare omfattande kunskap om tänder, tandkött och mun för att korrekt värdera problem patienter kan ha och ordinera lämpliga lösningar. Tandläkaren bör också ha stor uppmärksamhet på detaljer för att utvärdera tänderna väl och tillämpa sina kunskaper. Tandläkare bör vara medveten om olika behandlingsmetoder för att ge patienterna de möjliga alternativen. De bör också hålla dig informerad om utvecklingen inom tandvården genom att själva delta i seminarier och andra fortsätter utbildningsprogram.

Manuell precision

En bra tandläkare måste ha stadiga händer som kan utföra exakt åtgärder när de utför olika förfaranden i patientens mun. En tandläkarens fingrar bör vara skickliga och ha god muskulär uthållighet för att inte tröttna under långa producerar, vilket kan orsaka misstag.

Kommunikation

En väldigt underskattad faktor. En bra tandläkare kommer vara duktig på att kommunicera och inge patienten förtroende. Tandläkare måste ofta förklara förfaranden och rekommendationer till patienterna, så det är viktigt att information kommuniceras på ett tydligt sätt. Tandläkare måste också kommunicera effektivt med tandhygienister om resultaten av rutinmässiga rengöringar. Det är viktigt för tandläkare att inte komma ut som partisk eller gynna ett visst förfarande som kanske gynnar kliniken mer ekonomiskt, fokus bör alltid vara på patientens välbefinnande.

Empati

En av de viktigaste egenskaperna hos en tandläkare är möjligheten att ansluta till och känna med patienterna. En tandläkare bör verkligen bryr sig om sina patienters tandhälsa, och använda sina empatiska egenskaper för att sätta patienterna till mods. Detta gör inte bara att utföra tandvård mindre stressande för patienten, men det kan göra det enklare för tandläkaren också. Så att patienten kan se sina egna röntgenbilder och journaler kan hjälpa till att sätta dem till mods och få dem att känna sig mer delaktiga i vården av sina tänder.

Utbildning / kungskapsöverföring

En tandläkare kan vara exceptionellt duktig på att utföra förfaranden på en klinik, men den viktigaste delen av oral hälsa är ofta beslut och vanor av patienter utanför tandläkarmottagning. Tandläkare bör utbilda patienter om vikten av tandborstning och tandtråd regelbundet och undvika vissa livsmedel och andra viktiga faktorer som påverkar deras oral hälsa.