Tandblekningspenna

Enklaste formen av tandblekning

rapid white

Köp tandblekningspenna billigt hos Gents

En tandblekningspenna är en speciellt utformad penna som innehåller blekmedel och en pensel längst fram. Du använder pennan för att applicera tandblekningsmedlet på dina tänder. Dessa produkter innehåller normalt någon eller några milliliter blekningsmedel av rätt hög koncentration. Det är ett väldigt enkelt sätt att bleka sina tänder på.

En av de största frågorna med tandblekning är tendensen för tänderna att återgå till sitt tidigare missfärgade tillstånd med tiden. Tandläkarna kallar detta “återfall”. De flesta tandläkare tar itu med detta genom att låta patienten gå tillbaka för ytterligare en session eller använda hemmabehandlingar som är obehagliga och dyra.

Med en billig tandblekningspenna, från t ex Gents.se, underhåller du ditt vackra leende felfritt på daglig basis, om och när det behövs. Använd det för affärsmöten, bröllop, datum, återföreningar – eller några andra viktiga åtaganden. Den är liten, bekväm, snabb- och kraftfull.

Denna metod fungerar bäst på enstaka tänder, detta eftersom det är svårt att att jämt fördela appliceringen samt komma åt vissa tänder. Har du bara har en eller ett par tänder med missfärgningar, är det en bra metod att använda. Den stora fördelen är att metoden är väldigt billig. Köp billigt här!

Som du förstår är denna typen av produkt perfekt ifall du tidigare blekt dina tänder med en annan metod och nu endast vill underhålla resultatet från denna.